Skip to content

Silverlera (Art Clay)

Silverlera – Prova-På

Du får en introduktion samt prova på att arbeta med Silverlera. Du väljer och designar ditt eget smycke, normalt börjar man med ett hängsmycke, som vi sen torkar, bränner och polerar. Med dej hem får du färdigt smycke i finsilver. Leran är mycket formbar och man kan vara väldigt kreativ med sin design.

Kursen är på 4 – 5 timmar.

Silver till minst ett smycke ingår samt lån av verktyg, bränning och polering.

Pris: 780:- inkl moms (1 kurstillfälle)

(Om du fortsätter med Introduktionskursen får du 200 kr rabatt på denna)

Max 5 personer

Introduktionskurs i silverlera

Introduktionskursen i silverlera är  totalt ca 12 hela timmar som kan delas upp på 3 eller 4 tillfällen. Du får lära dej grunderna, gå igenom material, verktyg och olika tekniker. Vi använder olika former av Silverlera och du får prova att fatta in en sten och sen bränner vi både med handhållen gasbrännare och keramikugn.

Certifierad instruktör handleder och hjälper dej förverkliga dina idéer.

Tillräckligt med material ingår för minst 3 smycken men är du snabb och kreativ så finns det mera material att köpa. Lån av verktyg, bränning och polering ingår.

Efter kursen kan du skapa smycken hemma och bränna utan ugn.

Jag föredrar små grupper (max 5 personer) och är flexibel med kvällar, dagar och helger

Till skillnad från dom större kursarrangörerna så avbokar jag aldrig en kurs även om det bara kommer en person.

Pris: 1990:- inkl moms (12 timmar, 3 eller 4 tillfällen)

Välkommen!

Klicka Kursprogram för planerade kurser och bokning. Om inte tiderna passar, hör av er så kan vi se om andra tider eller datum som passar bättre.

Silverlera – Introduktionskurs

Introduktionskursen går under 3 eller 4 tillfällen, dag eller kväll,  och du får lära dej grunderna, gå igenom material, verktyg och olika tekniker. Vi använder olika former av Silverlera och du får prova att fatta in en sten och sen bränner vi både med handhållen gasbrännare och keramikugn. Jag handleder och hjälper dej förverkliga dina ideer.

Tillräckligt med material ingår för minst 3 smycken men är du snabb och kreativ så finns det mera material att köpa. Lån av verktyg, bränning och polering ingår.
Efter kursen kan du skapa smycken hemma och bränna utan ugn.

Pris: 1990:- inkl moms ( 12 hela timmar)

Max 5 personer

Klicka Kursprogram för planerade kurser och bokning. Om inte tiderna passar, hör av er så kan vi se om andra tider eller datum som passar bättre.